Ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε στα Φιλιατρά,  και στον Τυρό, στη γιορτή της Θάλασσας των  Ναυτικών και των Ψαράδων με τους συνεργάτες του.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ  νέου υποψήφιος βρέθηκε στα εγκαίνια της 2ης Αγροτικής Έκθεσης «Filiatra Agro Vision» με πάνω από 50 εκθέτες του αγροτικού τομέα σχετικά με τους σύγχρονους τρόπους καλλιέργειας και τα προϊόντα διατροφικής αξίας.

Ο Πέτρος Τατούλης επανέλαβε: «Δουλειά για όλους και αύξηση εισοδήματος – Κοινωνική προστασία και συνοχή – Ποιότητα Ζωής και Ασφάλεια», είναι το 3πτυχο που εκφράζει τη στρατηγική μας για μια νέα, ισχυρή Πελοπόννησο».

Ο Πέτρος Τατούλης μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Νέας Πελοποννήσου» βρέθηκε στη συνέχεια στον Τυρό στη γιορτή της Θάλασσας, των Ναυτικών και των Ψαράδων που γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο προς τιμήν των ναυτικών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης παρευρέθηκε ακόμα τις προηγούμενες ημέρες στη Γιορτή των Θαλασσινών στη Σαμπατική Κυνουρίας.

«Τιμούμε τους θαλασσινούς μας, διατηρούμε τις παραδόσεις και τα έθιμά μας, που κρατούν ζωντανά τα όμορφα χωριά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.